default_mobilelogo
  Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΣΕΙΣ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΤΗΝ 21 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ. ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΩ ΚΑΘΕ 30 ΜΕ 32 ΜΕΡΕΣ. Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝΕ 1,39. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΩΣΤΑ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#32660
Αυτο σημαίνει, ότι στον συγκεκριμενο  κυκλο, δεν έκανες  ακομη  ωοθυλακιορρηξία.. Με άλλα λόγια:  δεν αποκλειεται α) η  ωοθυλακιοκιορρηξία  να  γινεται  αργά  και  να είναι καλή, β) η   ωοθυλακιορρηξάι να γινεται  αργά  , αλλά να  μην ειναι  καλή Η  πιθανοτητα να μην γινεται  ωοθυλακιορηξία  θεωρητικά υπάρχει,  αλλά σε τοσο τακτικο  κυκλο -  κυκλος 35  ημερων δεν  είναι κακός -  ειναι εξαιρετικά σπανιο φαινομενο  και  δεν μπορει  να αφορα όλους   τους  κυκλους... Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!