default_mobilelogo
  Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ , ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΜΕΤΑ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ( ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ , ΓΙΑ  ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΚ.  ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ? Ή ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ? 
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#33008
Αγαπητη  Φίλη! Κατά την άποψη  μου ,  οχι.. Η πιθανότοτητα  αποβολης  μίας εκγυμοσύνης στο  α΄τριμηνο  κυμαινεται  γυρω στο 15% ...Οτι και να κουμε, τοσο ειναι.... Δεν εχουμε   αποδειξει,  ότι με τις  οποιες εξετασεις και θεραπειες ,  αυτός ο  κινδυνος μειωνεται..Ειδικασε   γυναικες που εχουν γεννησει.. Θα ξαναμεινεις εγκυος και  ο Θεός   βοηθός.. Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!