user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

efoula

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 2 χρόνια πριν
  1. efoula
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
 
Ειμαι 37.5 χρονών. Στα 35 μου (Σεπτέμβριος 2006) απέκτησα  την κορη μου που τη θήλασα ένα χρονο. Πριν μείνω έγκυος ειχα κάνει υπέρηχο μαστου που ειχε φανεί μια κύστη στον αριστερό μαστό. Μετά τον αποθηλασμό της κορης μου και συγκεκριμένα τον Απριλιο του 2008 έκανα την πρώτη μου μαστογραφία η οποία ειχε ως εύρημα "λιγες αποτιτανώσεις αριστερά" αλλά "δεν παρατηρουταν  ύποπτες συρρέουσες αποτιτανώσεις" "ούτε άλλα στοιχεία κακοήθειας" και γινόταν σύσταση για επανέλεγχο σε ένα χρονο.
Τωρα ειμαι πάλι έγκυος με ΠΗΤ 13/3. Θα ήθελα να θηλάσω και το δεύτερο μου παιδί, αλλά απο όσο ξέρω πως δε μπορεί να γινει μαστογραφία ουτε υπέρηχος γιατι τα αποτελέσματα δεν θα είναι αξιόπιστα. Ομως ανησυχώ και δεν ξέρω τι να κάνω...
Ποια η γνωμη σας; Συμφωνα με τα ευρήματα που υπάρχουν θα έπρεπε να βιαστώ να αποθηλάσω ωστε να ελέγξω την κατάσταση στο στηθος μου; Μπορω να κάνω έναν έλεγχο και ας θηλάζω; Ειναι ανησχυτικές οι αποτιτανώσεις που βρέθηκαν;
Ευχαριστω πολύ!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Σε συνεννόηση με το γιατρό σου, μπορείς να κάνεις υπερηχογράφημα μαστών κατά τη διάρκεια της κύησης. Βέβαια, από τα γραφόμενά σου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά αν η εξέταση σε καθησυχάσει επιτρέπεται να την κάνεις. Φιλικά Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.