user_mobilelogo
  1. sss27
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014
καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα παρακάτω αποτελέσματα εξετάσεων.
ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ
[ul]
[li]Ευχερής η πλήρωσης της ενδομητριακής κοιλότητας και των σαλπίγγων[/li]
[li]Ευχερής η διάχυση του σκιαγραφικού μέσου δια των σαλπίγγων εις την περιτονιακή κοιλότητα[/li]
[li]Οφιοειδής οι πορεία των κωδώνων των σαλπιγγών[/li]
[li]Ευχερής η διάχυση του σκιαγραφικού μέσου πέριξ των ωοθηκών.[/li] [/ul]
(το οτι είναι οφιοειδής οι πορεία των κωδώνων πρέπει να με απασχολήσει; ο γιατρός μου θεώρησε τα αποτελέσματα φυσιολογικά χωρις παθολογικά ευρήματα)

ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ [ul]
[li]DHEA-S: 4,08 μmoI/L      με φ.τ εργαστηρίου 2,6-13,9[/li] [/ul]

ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ/ΟΡΜΟΝΕΣ/ΔΕΙΚΤΕΣ [ul]
[li]TSH: 1,32 μIU/ml φ.τ 0,27-4,2[/li]
[li]FSH:6,38 μIU/ml φ.τ ωοθυλακική φάση 3,5-12,5[/li]
[li]LH:4,65 μIU/ml φ.τ ωοθυλακική φάση 2,4-12,6[/li]
[li]E2:19,47 pg/ml φ.τ οωθηλακική φάση 12,5-166[/li]
[li]ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ:0,278 ng/ml φ.τ 0,06-0,82[/li]
[li]ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ:12,97 ng/ml φ.τ 4,8-23,3[/li]
[li]Να σημειώσω ότι η υστεροσαλπιγγογραφία έγινε την 10η μέρα του κύκλου και οι ορμονικές την 3η μέρα.[/li]
[li]σας ευχαριτώ θα περιμένω απάντησή σας..[/li] [/ul]

Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Δν βλεπω καμια  ιδιαιτερότητα .. Οι τιμές των εργαστηριακών   ειναι  φυσιολογικες.. Το προσιμα  της σαλπιγγογραφίας περιγραφει επισης  φυσιολογικα  ευρηματα Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: [email protected]
  1. Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.