user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Κατερίνα90

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 4 χρόνια πριν
  1. Κατερίνα90
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.και την συνολικη εικονα του τεστ. Ευχαριστω εκ των προταιρων
Επισυνάψεις
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Για  απολυτως  φυσιολογικό επιχρισμα  προκειται.. Π.Ζ

  1. Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω παρα πολυ..εχω κ καποιο αλλο θεμα..στα πρωτα δυο τεστ παπ ειχα κονδυλωματα κ στο τριτο κ τεταρτο τεστ παπ δεν δειχνει κονδυλωματα..τι ακριβως συμβαινει γιατρε; 
  1. Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
τι να κανω για να ειμαι σιγουρη; Πως γινετε στα 2 τελευταια τεστ παπ να λεει αρνητικο για hpv? υπαρχει περιπτωση λαθους; Αν οχι που ετσι πιστευω τοτε τι εχει συμβει;
  1. Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
images/Koilozyten_11.jpg Κύτταρα  της επι  πολλης  στοιβαδος, με  εικονα κοιλοκυτταρωσης, που δεν  οφείλειται σε  προσβολή από  HPV , αλλά  σε κολπίτιδα μικροβιαδκης  αιτιολογίας. Η  εικονα υπεχώρησε  μεσα  σε  ενα  μηνα,  μετά  από  θεραπεια  μίας εβδομαδας.  Περιστατικό ιατρείου. Δικό μας παρασκεύασμα.  Μεγεθυνση 10Χ40,  χρωση  κατά  Papanicolaou   Αγαπητή  Φίλη! Υπάρχουν  διαφορες   εξηγησεις:  Ο πλεον πιθανό:   Κυτταρολογικες αλλοιωσεις του ειδους,  πολλες φορές  ειναι σχετικά   εφήμερες.. Ειναι δυνατόν, σε  σχετικα΄συντομο διαστημα,  να μην τις διαπστώσει  κανείς εκ νεου. Επίσης,  κολπιτιδες  μικροβιακης  αιτιολογίας,  μπορει να εμφανίσουν εικονες  κοιλοκυττάρωσης, που  υποχωρουν  ομως συνοτμα,  μετά  από  καταλληλη θεραπεια  ολιγων  ημερων. Ακομη : Ερπητικές  προσβολες.  μπορεί  να εμφανίσουν  εικονες  κοιλοκυττάρωσης,  που εξαφανίζονται  χωρις θεραπεία  μεσα  σε περιπου ενα μηνα. Συνηθως ειναι  πιο εντονες   από εκεινες που προξενουν ιοί  κονδυλωματων  και κατατάσσονται  σωστά  από τους  κυτταρολογους. Μια  άλλη ΄΄πηγη΄΄  αρνητικού  αποτελέσματος,  μπορεί να προκυψει,  αν η ληψη δεν εγινε   απο γυναικολογο,  αλλά  απο βοηθητικό προσωπικό... Η  σωστή  ληψη του επιχρισματος  από την πολυ συγκεκριμένη  περιοχη του τραχηλικου στομίου, ειναι καμία φορά  οχι τοσο ευκολη  υποθεση, ακομη  και  σε  εμας τους παληους  και  πεπειραμενους γυναικολογους.. Μη γυναικολογοι μπορεί να μην χρησιμοποιήσουν  σωστού μεγεθους διαστολεα, καμία  φορά να υαπρχουν  σε καποια   περίπτωση  ανατομικές δυσκολίες κια να μην  μπορουν να επισκοπησουν  σωστά τον  τραχηλο  και  ετσι  να   γινει  η  ληψη  από ακατάλληλη περιοχή.. Φιλικά Π.Ζ images/Koilozyten_8.jpg Γιγαντιοκύτταρο  με  εκσεσημασμένη  κοιλοκυττάρωση.  Συνηγορεί για ερπητική προσβολή.
Περιστατικό ιατρείου μας. Δικό μας  παρασκεύασμα.    Μεγέθυνση 10Χ40, χρώση  κατά Papanicolaou

  1. Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω πολυ! Να ειστε παντα καλα κ να μας βοηθατε!! 
  1. Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Π.Ζ

  1. Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Π.Ζ

  1. Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.