Quantcast
user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

stavroula_m

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 1 χρόνο πριν
  1. stavroula_m
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014
 
Αγαπητέ γιατρέ καλημέρα, συγνώμη αν γίνομαι φορτική με τις ερωτήσεις μου, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής: σε χτεσινό υπέρηχο (37+6ημ) η περίμετρος κοιλίας της μπέμπας εκτιμήθηκε στα 29,70εκ όταν πριν από 15 μέρες (35+6) ήταν 31,12εκ. Είναι δυνατό να έχουμε μείωση στα εκατοστά της περιμέτρου? Υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι για το μωρό? Όλες οι άλλες μετρήσεις είναι μια χαρά. Το αμνιακό υγρό είναι πολύ καλό και το μωρό έχει σχεδόν εμπεδωθεί....Το τωρινό βάρος του μωρού υπολογίζεται στα 2650 ενώ πριν 15 μέρες ήταν 2550. Δεν είναι πολύ περίεργο να πήρε μόνο 100γρ? Εσείς τι λέτε? Χρειάζεται μήπως επίσπευση του τοκετού?
 
Σας ευχαριστώ θερμά για ακόμα μία φορά,
Με εκτίμηση
ΣΜ
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation

Οι  μικροαποκλισεις αυτές  δεν  αξιολογουνται....Οπως ειμαι βεβαιος  ότι σου ειπαν,  ΄΄δεν τρεχει τιποτε΄΄


Π.Ζ

  1. Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.