user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

katerina24

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 1 μήνα πριν
  1. katerina24
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΠΟ HPV KAI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ????ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΠ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ HPV ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ Ή Ο ΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ???ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΟΞΥΤΕΝΩΝ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΠ? ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΥΛΛΟΙΜΩΞΗ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Η ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ?
 
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ειναι δυνατόν, αλλά  όχι συχνό,  παρά  την  αρνητικη  κολποσκοπιση  και  το αρνητικο Pap  ,  να υπαρχει προσβολή  από ενα ή  και τιερισσότερα   στελεχη  HPV. Θα  κανεις μια νεα  εξεταση  μετά παρελευση  ικανού  διαστηματος, ας  πουμε  καπου μετα 3-4  μηνες.. Θα είναι εν ταξει  και θα  ηρεμησεις.  Ως   τοτε σχεσεις με προφυλακτικό   και   κατά δυναμιν  μονον  ΄΄κλασικό΄΄ σεξ.. Αποχη ειναι  ακόμη καλλιτερα.. Φιλικά Π.Ζ

  1. Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.