user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

altheliel

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 4 χρόνια πριν
  1. altheliel
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014
Aγαπητέ γιατρέ κε Ζησόπουλε Διανύω την 12η εβδομάδα της κύησής μου και την 4η μέρα από τη λήψη χοριακών λάχνων (τροφοβλάστη), συνέπεια μιας... επιλήψιμης αυχενικής (2,6 mm), της οποίας ωστόσο τα πρώτα αποτελέσματα για τα κυριότερα σύνδρομα βγήκαν μια χαρά.  Παρόλο που δεν πραγματοποίησα καμιά βαριά δουλειά και ακολούθησα τις οδηγίες που μου δόθησαν για ξεκούραση, εχθές το μεσημέρι εμφάνισα αίμα χωρίς πόνους, το οποίο σταμάτησε σχεδόν αμεσως με την κατάκλιση που μου υπεδείχθη από το γιατρο μου. Μέχρι σήμερα, όμως, συνεχίζω και έχω κάμποσες κηλίδες όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι και έχω αρχίσει να στενοχωριέμαι. Ο γιατρός μου λέει ότι πρέπει να ουρώ συχνά για να φύγει το αίμα που έχει μείνει μέσα στον κόλπο, αλλά εγώ φοβάμαι μήπως η αιμορραγία δεν έχει σταματήσει εξαρχής. Αύριο, εφόσον είμαι λίγο καλύτερα, θα πάω στο ιατρείο του να με δει. Προς το παρόν δεν μου συνέστησε τίποτα άλλο πέρα από απόλυτη ανάπαυση. Αυτά που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι τα εξής: 1) Κρίνετε "ενοχη" της διαδικασία της τροφοβλάστης για το αίμα; 2) Είναι το 2.6mm της αυχενικής μη φυσιολογικό και αν ναι, υπάρχει το ενδεχόμενο το έμβρυο να αναπτύξει άλλα προβλήματα (καρδιολογικά) που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην αποβολή του; 3) Πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή η αιμορραγία από την πείρα και τις γνώσεις σας; Σας ευχαριστώ πολύ!  

Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητη  Φίλη! Ασφαλώς  ο γιατρός  σας. θα  σας εχει ενημερωσει,   οτι τοσο  η  αμνιοκέντηση, όσο  και  βιοψία τροφοβλάστης  (αυτή,  κατα τι περισσότερο),  μπορεί  να   εχουν σε μικρό - ας  πουμε ΄σε  ελάχιστο ποσοστο -  προβληματα..   Θα  ακολουθησετε τις  οδηγίες του γιατρού σας  κι ευελπιστουμε  ότι  το  συμπτωμα  θα παρελθει  συντομα..  Ισως  μάλιστα   το προβλημα  εχει παρέλθει  και  τωρα  που απαντώ  στό  μυνημα. Φιλικά Π.Ζ

  1. Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ μου, όντως η εξέταση από το γιατρό μου έδειξε ότι το μωράκι είναι καλά, αλλά υπάρχει μια αποκόλληση πλακούντα (ευτυχώς μικρή) που χρήζει περαιτέρω ξεκούρασης.    Σχετικά με το 2.6 mm της αυχενικής, πιστεύετε πως πρέπει να ενεργοποιηθούμε νωρίιτερα από τη Β'ΕΠΙΠΈΔΟΥ σχετικά με τον έλεγχο της καρδούλας του ή δεν θα αποδώσει κάτι τέτοιο νωρίτερα; Και πάλι σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας

  1. Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη! Οχι βεβαια.. Ο ελεγχος εγινε  λογω αυχενικης διαφάνειας..Η   εξεταση  β΄ επιπεδου, ειναι άλλη ιστορία.. Φιλικά Π.Ζ

  1. Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.