user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Oui2

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 4 χρόνια πριν
  1. Oui2
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014
 
Γιατρε καλησπερα. Θα ηθελα την αποψη σας για τα αποτελεσματα της αυχενικης μου, σχεδον 35 χρονων. Ελευθερη β χοριακη ο,624mom και papp-a 2,222 mom. Η μετρησητ ης αυχενικης ηταν 2.2. Ρινικο οςτο ορατο, 170 παλμοι. Για τρισωμια 21 1/387 (προυπ στατ πιθαν 1/287, για 18 1/578 (1/686) και 1/997 (1/2155). Με απασχολουν αρκετα οι τιμες, οι 2τελευταιες μαλιστα ειναι κατω απο το ηλικιακο οριο. Θεωρειτε οτι ειναι σκοπιμη η αμνιοπαρακεντηση? το πρωτο μου παιδακι ειναι υγιεστατο. Ο γιατρος δημοσιου νοσοκομειου που με παρακολουθει μου λεει να σκεφτω, αν οχι να κανω την αμνιο, ενω αντιθετα το κεντρο της αυχενικης μου λεει αν θελω να κανω την καινουργια εξεταση αιματος κ αναλογως. Αλλες ενδειξεις ειναι αναστροφο κυμα στον φλεβωδη πορο που απ, ο τι καταλαβα επανελεγχεται στη β επιπεδου κ δυστυχως επιπωματικος πλακουντας, καλυπτοντας κατα 2 εκ τον τραχηλο κ απ ο,τι καταλαβα δυσκολα ανεβαινει.. Χιλια συγνωμη για τα πολλα ερωτηματα, σας ευχαριστω πολυ!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Η απόφαση της αμνιοπαρακέντησης είναι του ζευγαριού. Από στατιστικής πλευράς, δεν υπάρχει ιατρικός λόγος για την άμνιο αφού οι τυχόν επιπλοκές είναι μεγαλύτερες από τον κίνδυνο χρωμοσωμικής ανωμαλίας, βάσει αποτελεσμάτων. Μπορείς να συζητήσεις και την περίπτωση να κάνεις υπέρηχο καρδιάς εμβρύου από εξειδικευμένο παιδοκαρδιολόγο, ανεξάρτητα από το υπερηχογράφημα β-επιπέδου. Φιλικά Π.Κ.

  1. Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.