default_mobilelogo
  Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.2K διαβάστηκε
 
Καλημέρα.......Όπως σας είχα γράψει κάποιες μέρες πριν, στις 17/01/05 έκανα σαλπιγγογραφία......Από εκείνη την ημερα είχα κάθε λίγο μέρα αίμα (απαλό κόκκινο) και σήμερα που είναι 19 μέρα του κύκλου μου, είχα το πρωί αυξημένη ένταση που έμοιαζε με περίοδος. Δεν είχα κανένα προειδοποιητικό σύμπτωμα (πόνο) ότι μπορεί να αδιαθετούσα, εκτος από το πρήξιμο στο στήθος που έτσι και αλλιώς παρατηρώ μετά την ωορρηξία κάθε μηνα. Εσείς που πιστεύετε ότι οφείλεται το αίμα? Είναι περίοδος (δηλαδή λόγω τις εξέτασης να διαταράχτηκε ο κύκλος μου) ή κάτι άλλο? Ανησυχώ...Να σημειώσω ότι από την σαλπιγγογραφία και μέχρι σήμερα, δεν είχα καθόλου πόνους / ενοχλήσεις. Έχω κύκλο 27-28 ημερών και αυτό τον κύκλο η ωορρηξία μου πρέπει να έγινε γύρω στην 11-12 μέρα (βάση test ωορρηξίας που βγήκε θετικό την 10 μέρα).
Σας ευχαριστώ.......
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#33910
 
Συμβαινουν  καμία  φορά.  Ο  κύκλος θα τακτοποιηθεί  μετα την επομενη  περιοδο

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!