default_mobilelogo
  Τρίτη, 03 Αυγούστου 2010
  1 Απαντήσεις
  6K διαβάστηκε
Καταχώρηση 21 Ιούλιος 2010 at 11:50:49
Καλημερα γιατρε,

Μετα απο 5 εβδομαδες μετα την επεμβαση επιτελους η τομη μου εκλεισε. Σε ολη αυτην την διαρκεια πηρα 3 κουτια αντιβιωση CECLOR 500mg. Επειδη το Σαββατο μεχρι χθες ειχα πυρετο μεχρι 37,7 πηρα τον γιατρο μου και αφου με ρωτησε αν η πληγη μου ηταν κοκκινη κτλ... αφου δεν ειχα συμπτωματα μολυνσης μου ειπε να παρω ακομα 1 κουτι αντιβιωσης απλα για να ειμαστε καλυμμενοι.
Απο τον καιρο που γεννησα (13,5 μηνες) η περιοδος μου ειναι πιο φυσιολογικη και πιο κατω ειναι οι ημερομηνιες των τελευταιων μηνων.
05/10/09
07/11/09
04/12/09
09/01/10
καποιους μηνες εδω ξεχασα να σημειωσω αλλα ηταν περιπου οπως τους προηγουμενους
05/05/10
08/06/10
και αυτο τον μηνα ακομα τιποτε και δεν θελω να επιστρεψω στα παλια διοτι νιωθω χαλια με ιμικρανιες και ασχημη ψυχολογια.
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν παιζει ρολο η αντιβιωση που πηρα και για το οτι εχω τοση καθυστερηση. Εγκυμοσυνη αποκλειεται.
Τι μπορει να φταιει? Το θεμα με τις πολυκυστικες δεν ειχε τελειωσει με την εγκυμοσυνη αλλα ηταν σε πολυ πιο ηπια μορφη μου ειχε πει ο γιατρος μου.
Επισης η αμυνα του οργανισμου δεν επιβαρυνεται πολυ αφου σε διαστημα 1 μηνος πηρα τοση αντιβιωση?

Αναμενω την απαντηση σας,

Με εκτιμηση Ελενα Κ.

08 Οκτώβριος 2003
Η αμηνόρροια   οφείλεται  πολυ πιθανώς  σε ψυχολογικους λογους.... Οχι στην αγωγή..  Αρκετα περασες......
θα το δει ο γιατρός  σου, μολις μπορεσεις ..
Φιλικά
Π.Ζ
 
 
Γεια σας γιατρε,
Εκανα copy την συνομιλια μας απο το παλιο site για να σας θυμησω το ιστορικο μου. Σε συνεχεια αυτου θα ηθελα να σας πω πως εχτες μιλησα με τον γιατρο μου και με καθυσηχασε με το να μου πει οτι μεχρι και 3 κυκλους καθυστερηση δεν τον ανυσηχουν. Βεβαια μου ζητησε να κανω ενα τεστ καλου κακου αλλα του ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση και ετσι το αφησαμε εγω ομως ανυσηχω οτι παλι οι κυστες μου ειναι χαλια... Πηγαινα ρολοι απο τον καιρο που γεννησα και τωρα καθυστερηση απο τις 08/07/10. Εχω πολυ ασχημη ψυχολογια και δεν μπορω τα ιδια ...Πως να αντεξω ετσι μεγαλες καθυστερησεις?
 
Ευχαριστω πολυ
με εκτιμηση
Ελενα Κ.
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#14571
Αγαπητή   Φίλη!
Το ιστορικό  της περιπετειας  σου, συνηγορει  περισσοτερο   για  αμηνορροια  με βαση ψυχολογικά άιτια... Αν πραγματι  η περιοδος  δεν ερχεται, καποια στιγμη πρέπει να  ξαναεξεταστεις και  βεβαια να   γινουν και καποιες  εργαστηριακές εξετασεις... Μια από αυτές  που πρωτιθστως  θα ζητουσα, είναι   η  προλακτινη,   που  συχνά ειναι  αιτία  διαταραχων του ειδους  κι εναι  ευκολο  ν΄αντιμετωπιστεί  σε μονιμη   βάση... Υποιθετω   οτι  ο γιατρος  σου ελπιζει  - με το δικηο  του -  ότι  περιμενοντας   γοια εύλογο χρονικο διαστημα ,   το προβλημα  θ΄αποκατασταθεί  από  μονο  του.    Υπάρχουν βεβαια  κι άλλες εκδοχές, αλλά  αυτά θα   τα κρινει κανείς  μετα την  γυν. εξεταση..
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!