default_mobilelogo
  Κυριακή, 18 Μαϊος 2014
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καταρχήν συγχαρητήρια για το έργο σας. Πολλές φορές βρήκα απαντήσεις και λύσεις σε διάφορα ζητήματα που με απασχολούσαν. Θα ήθελα να σας θέσω και την δική μου ερώτηση. Παίρνω αντισυλληπτικά για καθαρή αντισύλληψη εδώ και μισό χρόνο. Οι οδήγιες που έχουν μέσα λένε πως αν έχεις διάρροια εντος 3-4 ωρών εφόσον πήρες το αντισυλληπτικό πρέπει να το ξαναπάρεις. Μόνο για την διάρροια ισχύει αυτό? Επειδή πολλές φορές, σχεδόν πάντα, μετά από 2 ώρες που παίρνω το αντισυλληπτικό πηγαίνω τουαλέτα για το ''χοντρό'' (όχι διάρροια). Αυτό μειώνει την αντισυλληπτική δράση του? Με συγχωρήτε για την ''χαζή'' ερώτηση μου, εφόσον ξέρω πως υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα από αυτό. Με άγχωσε κάπως.
 
Σας ευχαριστώ,
 
Θεανώ.
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34521
Αγαπητη Θεανώ! Μονον ΄΄χαζές  απαντησεις΄΄  υπάρχουν... Ερωτησεις   πασης φυσεως,  μόνον  ΄΄χαζές '' δεν μπορεί  να ειναι.. Για την  αντισυλληπτική  δράση:  Δεν   διατρέχεις  κανενα κίνδυνο  σύλληψης.. Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!