user_mobilelogo
  1. sokolatenia
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 20 Μαΐου 2014
Γεια σας γιατρέ!Μετα απο αρκετό καιρό επανήλθα!!Θέλω να σας ρωτήσω το εξής αφου σας υπενθυμίσω το ιστορικό μου:(το 2011 ειχα υποβληθει σε κωνοειδη εκτομη μετα απο ερωτική επαφή που είχα στην οποία είχα αρκετό αίμα, ενιωθα κατα τη διαρκεια της πραξης σαν να τριβεται μεσα ο τραχηλος και ηταν τοσο εντονη η αισθηση που ηταν λες κ το ακουγα μεσα στα αυτια μου αυτο τον θορυβο!!!)Τότε μου ειχαν πει οτι εχω  cin1 απο τον ιο.Τα απομενα τεστ παπ μου ομως ηταν ολα ενταξει δεν φαινοταν πουθενα ο ιος!!Πριν 6 μηνες μαλιστα ειχα κανει κολποσκοπηση δε φανηκε τιποτα καθως και το thin prep (το πιο εξελιγμενο τεστ παπ νομιζω ετσι το λενε) και ολα ηταν καλα αν εξαιρεσουμε μια μικρη τραχηλιτιδα που ειχα παρει μια αγωγη κ μου παν να μην το ξαναδω καν!!Ουσιαστικα εγω απο τοτε δεν ειχα επαφες το 2011 εννοω (αν εξαιρεσουμε 3 φορες που εγινε περυσσι σε διαφορετικες ημερες και κρατησε και πολυ λιγο οποτε δεν υπηρχε ιδιαιτερη τριβη γιανα δω αν ξαναχω τα ιδια)Τώρα λοιπόν που έχω μια σχεση μετα την επαφη ενιωσα ενοχληση στην κοιλια για αρκετη ωρα και οταν πηγα τουαλετα εβγαλα υγρα με αιμα οπου τα ειχα ολη την ημερα!Επίσης για ολη την ημερα ενιωθα φουσκωμενη και ειχα αερια.Θα παω στον γιατρό μου αυτες τις μερες απλα θελω να ακουσω κ τη δικη σας γνωμη.Λετε να ειανι αυτο απο τον ιοκαι να ξαναπαρουσιαστηκε;οποτε εχω μια επαφη θα εχω αιμα;ειανι τοσο ευασθητος ο τραχηλος μου;μπορω να κανω λειζερ κρυοπηξια η δε ξερω κ εγω τι αλλο για να σταματησει αυτο;ειμαι 30 και ατεκνη και θελω να εχω μια φυσιολογικη ζωή δε μπορει να μην μπορω να εχω επαφη ...Να σημειωσω οτι μια απο τις επαφες ηταν χωρις τη χρηση προφυλακτικου, ο συντροφος μου εαν δε φαινεται ο ιος εχει κολλησει σιγουρα;Να σημειωσω οτι ακομα κ οταν δεν φαινοταν ο ιος κ στη ληψη του τεστ αλλα και οταν ο γιατρος μου μου εβαλε δαχτυλο για να δει τα τοιχωματα κτλ μεσα μετα πανω στο γαντι του υπηρχε ροζ απο την τριβή.Ειχα κανει εξετασεις για hiv vdrl ηπατιτιδα κτλ τοτε κ αφου ειχαν περασει οι 6 μηνες τοτε κ ολα ηταν καλα.Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Θα κάνεις μία γυναικολογική εξέταση και ένα ενδοκολπικό υπερηχογράφημα και θα δούμε τα ευρήματα. Ανάλογα με την εικόνα που θα έχει ο συνάδελφος, θα πάρεις οδηγίες. Για όλα υπάρχει λύση, όταν έχεις διάγνωση ή οδηγίες, επικοινωνούμε πάλι. Φιλικά Π.Κ.

  1. Τρίτη, 20 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γεια σας κε. Κοφινακο.Μίλησα σήμερα με το γιατρό μου και μου είπε οτι φαινεται ο ιος στο τεστ αν εχω ξανα αιμα στην επαφή τι νακανω;ξανα κολποσκοπηση κ λουπ;Μπορω να παρω συμπληρωματα διατροφής για να ανεβασω την αμυνα του οργανισμου;Πριν 6 μηνες ακριβως που ειχα κανει <thin prep και κολποσκοπηση δε φαινοταν τιποτα και τωρα 2 μηνες που δε κοιμαμαι τοσο οσο πριν κ επεσε η αμυνα του οργανισμου εχω παλι μια απο τα ιδια.ετσι θα συνεχισστει τωρα αυτό;Υπαρχει καποια πιο μονιμη λυση η θα παλευω συνεχεια με αυτό;Σας ευχαριστώ πολύ. 
  1. Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ξέχασα να σας ρωτήσω και κάτι αλλο, υπάρχει περίπτωση να κολλήσα ξανα κάποιο τύπο ιου απο το φίλο μου και να φαινεται μεσα σε 1,5μηνα στο παπ μου απο τότε δηλ που ξεκίνησε η σχεση μου;Υπαρχει περίπτωση να γίνει αυτό ακομα και χωρίς διείσδυση αλλα με τη χρήση δαχτυλων που προηγουμενως είχαν πιασει τα γεννητικά του όργανα;Η δεν προλαβαινει να γίνει αυτό τοσο σύντομα και απλά επεσε η αμυνα του οργανισμού μου;Ρωταω για να ξερω αν οφείλετε αποκλειστικα στον τροπο ζωής μου.Ευχαριστω και πάλι. 
  1. Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Οπωσδήποτε επηρεάζει και ο τρόπος ζωής σου. Θα συζητήσεις την περίπτωση του καυτηριασμού του τραχήλου, με το γιατρό σου. Το loop δε χρειάζεται. Επίσης, χρήση προφυλακτικού και διακοπή καπνίσματος. Φιλικά Π.Κ.

  1. Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω παρα πολύ για την αμεση απάντηση.Υπενθυμίζω οτι ειμαι ατεκνη και 30 ετων ο καυτηριασμος που προτεινετε δεν θα με επηρεασει καπου σε θεμα τεκνοποιησης;Αν το κανω θα σταματησει και το αιμα στην επαφή;Ποσο καιρο θα πρεπει να απεχουμε;Και μια τελευταια απορία, προφυλακτικο αφου πλεον εχουμε κολλησει και οι 2 (δεν χρησιμοποιησαμε μια δυο φορες) γιατι ειναι τοσο απαραιτητη η χρηση του αφου ουσιαστικα και οι 2 εχουμε τους ιδιους τυπους πλεον;Αν θελω να μεινω εγκυος δεν πρεπει να φαινεται ο ιος καθολου στο τεστ μου για να μην χρησιμοποιουμε προφυλακτικο;Ευχαριστω και πάλι.
  1. Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Επαφές μπορείς να έχεις 10-12 ημέρες μετά τον καυτηριασμό. Εφόσον θέλεις να μείνεις έγκυος, εννοείται ότι δε θα χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Φιλικά Π.Κ.

  1. Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλημερα σας!Πηρα στα χέρια μου το τεστ παπ ακομα περιμενω την καλλιεργεια μου για να δω για μικροβια.Το τεστ λεει τα εξης:
 
κολπικο επιχεισμα :πλακώδη κυτταρα με φυσιολογικους χαρακτηρες
δεικτης ωριμοτητας α) παραβασικα:0
β)διαμεσα...30
γ)επιπολης ...70
χλωριδα κολπου:κολποβακτηριδια
λευκα αιμοσφαιρια:σπανια
τραχηλικο επιχρισμα:Παρατηρουνται μικροσκοπικως αφθονα κοιλοκυτταρα αφθονα επιπολης κυτταρα με υπερκερατωσης καθως και σπανιοτατα κυτταρα μηπια δυσκερατωση
ενδοτραχηλικο: αφθονα αδενικα κυτταρα με πλακωδη μεταπλαση
Συμπερασμα:αρνητικο για κακοηθεια ιογενης επιδραση hpv πλακωδης μεταπλασις.
 
Πρεπει να κανω κολποσκοπηση;Τι θεραπεια θεωρειται οτι πρεπει να ακολουθησω;Ευχαριστω και παλι.
  1. Τρίτη, 27 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Να μην επαναλαμβανόμαστε. Προσωπικά, συστήνω καυτηριασμό και όχι loop. Θα το συζητήσεις και με το γιατρό σου. Φιλικά Π.Κ.

  1. Τρίτη, 27 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 8


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.