user_mobilelogo
  1. stavroula-tr
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 20 Μαΐου 2014
Καλημέρα.Μετά από τεστ Πάπ έκανα κολποσκόπηση,βιοψία κ τυποποίηση γιατί το τεστ έδειξε κύτταρα τύπου ascus.τηλεφωνικά ενημερώθηκα από το γιατρό μου πως υπάρχει δυσπλασία και 3ιοι αν θυμάμαι καλά 19,33,54.οπότεμου είπε να κάνω άμεσα καυτηριασμό κ loop.ήθελα τη γνώμη σας για το πόσο πιθανό είναι μετά αυτή την επέμβαση να επανεμφανιστεί ο ιός κ αν μπορει μελλοντικά να εχω προβλήματα να μείνω εγκυος.επίσης ειχα κάνει το εμβόλιο gardasil πριν 5 χρόνια.εφόσον έχω σταθερό σύντροφο 8χρόνια πως μπορεί να κόλλησα τον ιο.γίνεται να μεταδωθεί κ από τουαλέτες ή καποιον άλλο παράγοντα;μπορεί χάπια ισοτρετινοινης που πήρα για ακμή να δημιούργησαν συνθήκες εκδήλωσης του ιού ή είναι τελείως άσχετα όλα μεταξύ τους;
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη! Η ερωτηση  εχει απαντηθει στο σημαντικό της σκελος...Που-πως- ποτε  επιμολυνθηκες   από HPV:  αυτο  γινεται  μονον  από σεξουαλική σχεση,  που  μπορει να ειχες προ  8ετίας και πλεον, δηλ  πριν την τωρινη σχεση... Δεν επιμολυνεται καμία   στον τραχηλο της μητρας  από  τουαλεττες  κ. α.   Για  το  τι μελει  γενεσθαι:   θα  σε δουν γιαπεναλεγχο,  όπως [πορειοα,  και μετά  θα δει  κανείς.  Λογικά  οτ  προβλημα  εχει λυθει.. Ετησιες εξετασεις  θα γινονται  βεβαια  και  παλι. Για  το θεμα  εγκυμοσύνης:   δεν  θα  επηρεαστει  απ΄ αυτή την επεμβαση  η συλληψη. Φιλικά Π.Ζ

  1. Κυριακή, 25 Μαΐου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.