default_mobilelogo
  Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
Καλησπερα σας,
Τη δευτερα το πρωι διαπιστωσα εντονο πονο-τσουξιμο κατα την ουρηση. Πηγα στο νοσοκομειο οπου με ειδε ουρολογος και διεγνωσε ουρολοιμωξη καθως και καποιους μυκητες εξωτερικα. Μου εδωσε αντιβιωση zinadol και κρεμα travogen εξωτερικα και ταυτοχρονα εδωσα δειγμα και για καλλιεργεια ουρων. Σημερα πηγα να παρω τα αποτελεσματα της καλλιεργειας η οποια εδειξε επιμολυνση και θα πρεπει να την επαναλαβω. καθως ομως παιρνω ηδη αντιβιωση μου ειπαν να την ολοκληρωσω για 7 μερες και να επαναλαβω την εξεταση αργοτερα. Αυτο που με ανησυχει ειναι πως ενω βρισκομαι στην τριτη μερα αντιβιωσης συνεχιζω να αισθανομαι ενα ελαφρυ τσουξιμο. ποσες μερες χρειαζονται για να δρασει η αντιβιωση; Υπαρχει περίπτωση να μην ειναι αποτελεσματικη; Τον τελευταιο μηνα εχω παρει αρκετη αντιβιωση και λογω μιας κολπιτιδας που ειχα και φοβαμαι μηπως επιβαρυνω υπερβολικα τον οργανισμο μου και τελικα να μην υπαρξει λυςη στο προβλημα.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#35388
Αγαπητή φίλη. Θα ολοκληρώσεις την αγωγή και θα πίνεις πολλά υγρά για να έχεις διούρηση. Τα συμπτώματα θα βελτιώνονται μέρα με την ημέρα. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!