Πληροφορίες
Φωτογραφικά άλμπουμ (1)
Δεν υπάρχουν φωτογραφίες
by admin
Κοινοί Φίλοι (0)
No mutual friends yet
Pinned Items
Recent Activities
  • Eλα τωρα,,, Δεν ειχεις μείει έγκυος... Π.Ζ:)
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος Απάντησε σε μια ερώτηση, Φαγουρα
    Πήγαινε ξανα σε ένα φαρμακείο και ζήτησε μια αλοιφή εξωτερικής χρήσεως που περιεχέι μυκητοκτονο, τετρακυκλινη κι λιγο κορτιζονη. Ειναι της ..δραχμής.. Δεν γραφω το όνομα για να μην κάνω..διαφήμιση,,, .Κάθε φαρμακοποιός την ξέρει, ... Πήγαινε ξανα σε ένα φαρμακείο και ζήτησε μια αλοιφή εξωτερικής χρήσεως που περιεχέι μυκητοκτονο, τετρακυκλινη κι λιγο κορτιζονη. Ειναι της ..δραχμής.. Δεν γραφω το όνομα για να μην κάνω..διαφήμιση,,, .Κάθε φαρμακοποιός την ξέρει, Χρησιμοποίησε την εξωτερικός σε λεπτό στρώμα 2χ κάθε μέρα ,για 4 ημερες Η αλοιφή εχει κίτρινο σώμα, δεν λερώνει εσώρουχο.
    Θα πρέπει να περάσει..
    Φιλικά
    Π.Ζ:)
    More
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Eλα τωρα,,, Δεν ειχεις μείει έγκυος... Π.Ζ:)
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Κνησμος
    Αγαπητή Φίλη!
    Το πλέον πιθανό είναι να έχεις μια μυκητίαση. Μπορεί όμως να έχεις και μία μικτής αιτιολογίας διαταραχή (λιγότερο πιθανό).. Η σωστή απάντηση μπορεί να δοθεί να γίνει μία μικροσκοπική εξέταση του υγρού από την...
    Αγαπητή Φίλη!
    Το πλέον πιθανό είναι να έχεις μια μυκητίαση. Μπορεί όμως να έχεις και μία μικτής αιτιολογίας διαταραχή (λιγότερο πιθανό).. Η σωστή απάντηση μπορεί να δοθεί να γίνει μία μικροσκοπική εξέταση του υγρού από την επιφάνεια προσβολής ..Λογικά ωστόσο, χρησιμοποιώντας σε λεπτό στρώμα 3χ ημερησίως εξωτερικώς μικρή ποσότητα αλοιφής που περιέχει μυκητοκτόνο,, τετράκλινη και λίγη κορτιζόνη (φαρμακείο !) , σε 3-4μερες δεν θα έχεις πρόβλημα.
    Υπάρχουν στο εμπόριο αν αντίστοιχα σκευάσματα, αλλά δεν είναι σωστό να,,,διαφημίσω απ΄εδώ κάποιο απ΄αυτά,
    Φιλικά
    Π.Ζ:)
    More
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Αγαπητή Φίλη!
    Νομίζω ότι το παρακάνεις..
    Αυτο που χρειάζεσαι είναι μόνον ενα: ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ
    Μια χαρά θα τα πας..
    Π.Ζ:)
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Αγαπητη Φίλη!
    Ελα τωρα! Συμβαίνει καμία φορά να ματώσει ο τράχηλος, αν η λήψη toy Pap γινει με ξύλινη σπάτουλα και καπως πιο εντονη πίεση.
    Το να εχεις γαλακτοβακιλλους στον κολπο. στην προτινος διενεργηθείσα εξεταση, ...
    Αγαπητη Φίλη!
    Ελα τωρα! Συμβαίνει καμία φορά να ματώσει ο τράχηλος, αν η λήψη toy Pap γινει με ξύλινη σπάτουλα και καπως πιο εντονη πίεση.
    Το να εχεις γαλακτοβακιλλους στον κολπο. στην προτινος διενεργηθείσα εξεταση, αποκλείει λογικά κατι δυσκολο.
    To να εχεις τραχηλιτιδα και να υπαρχει γαλακτοβακιλλος στον κόλπο μπορεί να μην ειναι αδύνατο, αλλά είναι τραβηγμένο.
    Τωρα ας δείτε πρωτα το αποτέλεσμα του Pap. κι αν νομιζεις ότι χρειάζεται, μιλαμε πάλι.΄
    Φιλικά
    Π.Ζ:)
    More
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Αγαπητή Φίλη!
    Exω..''πάμπτωχη΄΄ πληροφόρηση. Η κύστις ωοθήκης είναι .΄΄πταίσμα΄΄, μπροστά σε εναν αιματοκρίτη της τάξεως του 27%.
    Δεν αναφέρεις, αν κάποτε ο αιματοκρίτης της μητέρας ήταν φυσιολογικός και αν η αναιμία της-...
    Αγαπητή Φίλη!
    Exω..''πάμπτωχη΄΄ πληροφόρηση. Η κύστις ωοθήκης είναι .΄΄πταίσμα΄΄, μπροστά σε εναν αιματοκρίτη της τάξεως του 27%.
    Δεν αναφέρεις, αν κάποτε ο αιματοκρίτης της μητέρας ήταν φυσιολογικός και αν η αναιμία της- στον βαθμό αιματοκρίτου 28% - είναι πρόσφατο απόκτημα. Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι η κύστις στην ωοθήκη (που μάλιστα η γυναικολόγος θα προσπαθήσει να βγάλει λαπαροσκοπικά) είναι και η αιτία της αναιμίας. Πρέπει βεβαίως ν΄αντιμετωπιστει και παράλληλα θα δει η γιατρός σας το θέμα της αναιμίας. Καλή επιτυχία.
    Π.Ζ;)
    More
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Πρόκειται πιθανώς για ιογενή προσβολή .Oι αλλοιώσεις μπορεί πράγματι να υποστραφούν, μπορεί όμως να συνεχίσουν να υπάρχουν/ Η συμβουλή μου είναι να γίνει μία κολποσκόπιση για έχει κανείς μια εικόνα της έκτασης της προσβολής ... Πρόκειται πιθανώς για ιογενή προσβολή .Oι αλλοιώσεις μπορεί πράγματι να υποστραφούν, μπορεί όμως να συνεχίσουν να υπάρχουν/ Η συμβουλή μου είναι να γίνει μία κολποσκόπιση για έχει κανείς μια εικόνα της έκτασης της προσβολής και βέβαια να χρησιμοποιείται στην σχέση κοινό προφυλακτικό ΄΄μέχρι νεωτέρας ΄΄
    Να τα μιλήσεις αυτά με τον γιατρό σου οπωσδήποτε.
    Π.Ζ:)
    More
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Αγαπητή Φίλη!
    Το πλέον πιθανό είναι να έχεις μια μυκητίαση. Μπορεί όμως να έχεις και μία μικτής αιτιολογίας διαταραχή (λιγότερο πιθανό).. Η σωστή απάντηση μπορεί να δοθεί να γίνει μία μικροσκοπική εξέταση του υγρού από την...
    Αγαπητή Φίλη!
    Το πλέον πιθανό είναι να έχεις μια μυκητίαση. Μπορεί όμως να έχεις και μία μικτής αιτιολογίας διαταραχή (λιγότερο πιθανό).. Η σωστή απάντηση μπορεί να δοθεί να γίνει μία μικροσκοπική εξέταση του υγρού από την επιφάνεια προσβολής ..Λογικά ωστόσο, χρησιμοποιώντας σε λεπτό στρώμα 3χ ημερησίως εξωτερικώς μικρή ποσότητα αλοιφής που περιέχει μυκητοκτόνο,, τετράκλινη και λίγη κορτιζόνη (φαρμακείο !) , σε 3-4μερες δεν θα έχεις πρόβλημα.
    Υπάρχουν στο εμπόριο αν αντίστοιχα σκευάσματα, αλλά δεν είναι σωστό να,,,διαφημίσω απ΄εδώ κάποιο απ΄αυτά,
    Φιλικά
    Π.Ζ:)
    More
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Αγαπητή Φίλη!
    Ναι, έχω την άποψη ότι βλάβες που εκτιμώνται κολποσκοπικώς σαν CIN 2, δεν είναι για πολύ'' κοίταγμα'' και ΄΄περίμενε΄΄.. Η πιθανότητα να πάνε προς το '' CIN III ΄΄ και βάλε΄΄ υφίσταται, κατά την άποψη μου το...
    Αγαπητή Φίλη!
    Ναι, έχω την άποψη ότι βλάβες που εκτιμώνται κολποσκοπικώς σαν CIN 2, δεν είναι για πολύ'' κοίταγμα'' και ΄΄περίμενε΄΄.. Η πιθανότητα να πάνε προς το '' CIN III ΄΄ και βάλε΄΄ υφίσταται, κατά την άποψη μου το ίδιο, με την πιθανότητα να υποχωρήσουν από μόνες τους. Δεν θυμάμαι πάντως CIN 2 που να υπεχώρησε μόνο του΄ Με το θέμα ασχολήθηκα από... π.Χ. (δεν λέω από πότε - *είμαι όμως ''αρχαίος΄΄., Mην κοιτάς την foto μου στο διαδίκτυο) στην διδακτορική μου διατριβή με τιτλο ''Υποπτα κυτταρολογικά ευρήματα σε καλοήθεις παθήσεις του τραχήλου μήτρας΄΄.\.
    Για το που και πως: θα πρέπει να συνεννοηθείτε ψύχραιμα με τον δικό σας. .
    Φιλικά
    Π.Ζ:)
    More
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Δεν υπάρχουν δραστηριότητες εδώ.
Unable to load tooltip content.