user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Despoina32

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 5 μήνες πριν
Πληροφορίες
  • Έγινε μέλος 1 χρόνο πριν
Φίλοι
No friends yet
Κοινοί Φίλοι
No mutual friends yet
Pinned Items
Recent Activities
  • Πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό και να πρέπει να το ψάξω?
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Γιατρέ καλησπέρα για άλλη μια φορά,ελπίζω να μην χρειαστεί να σας ξαναενοχλήσω αλλά πραγματικά είμαι τόσο μπερδεμένη και πριν κάνω βεβιασμένες κινήσεις θέλω την πολύτιμη γνώμη σας γιατί εκτιμώ την εμπερία σας.Τον τελευταίο χρόνο καθώς προσπαθούμε...
    Γιατρέ καλησπέρα για άλλη μια φορά,ελπίζω να μην χρειαστεί να σας ξαναενοχλήσω αλλά πραγματικά είμαι τόσο μπερδεμένη και πριν κάνω βεβιασμένες κινήσεις θέλω την πολύτιμη γνώμη σας γιατί εκτιμώ την εμπερία σας.Τον τελευταίο χρόνο καθώς προσπαθούμε για παιδί ήδη εδώ και 2 χρόνια έχω κάνει πάρα πολλές εξετάσεις που ευτυχώς ως τώρα δεν δείχνουν κάποιο πρόβλημα.Μέσα σε όλα λοιπόν αποφάσισα να κάνω κολποσκόπηση.Δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος,το τεστ παπ μου τέλη Αυγούστου ήταν πολύ καλό,αλλά καθότι τρομερά αγχώδης και επειδή στα 2 τεστ που κάνω το ένα δείχνει κολπίτιδα τραχηλίτιδα αποφάσισα να κάνω και αυτή και την εξέταση.Άλλαξα και γιατρό και μάλιστα πήγα σε κάποιον με πιστοποίηση ,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Να σημειώσω ότι πριν 10 χρόνια σε ένα και μόνο τεστ παπ υπήρχε υπόνοια του ιου hpv και έκτοτε τίποτα.Έκανα και το εμβόλιο gardasil εκείνη την εποχή νομίζω το 4δύναμο.Στο διαταύτα,ο νέος γιατρός μου λέει ότι με βάση τα τεστ μου ως τώρα δεν υπάρχει λόγος να κάνω κολποσκόπιση,εγώ επιμένω και τελικά την κάνουμε.Εκεί λοιπόν τον ακούω να λέει ότι βλέπει κάτι που δεν τον ενθουασιάζει,μια περιοχή μακριά από το τραχηλικό στόμιο,και ανέφερε ότι βλέπει μωσαικό και υπερκεράτωση,αυτά θυμάμαι,το πόρισμα δεν το έχω πάρει.Μου ζήτησε να κάνουμε πάλι τεστ παπ και hpv test.Το παπ βγήκε καλό,Ι προς 2 και σήμερα βγήκε το hpv τεστ αρνητικό.Ο ίδιος μου είπε ότι εξεπλάγην και να το ξαναδούμε σε 3-4 μήνες.Τον ρώτησα τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό και μου είπε ότι ο ίδιος αυτό που είδε ήταν μια δυσπλασία αλλά εφόσον και τα 2 τεστ βγήκαν αρνητικά , η πιθονότητα να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι μικρή.Αντί να χαρώ έχω προβληματιστεί πολύ,Γίνεται να είδε δυσπλασία και να βγήκαν όλα αρνητικά? Σημειοτέον,είχα κάνει 2 βδομάδες πριν καλλιέργεια και ήταν αρνητική. Τι να κάνω?Ανησυχώ μήπως συμβάινει κάτι άλλο.Ποια η γνώμη σας?Χίλια ευχαριστώ και πάλι
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ,ΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Καλησπέρα,χρειάζομαι τη γνώμη σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.Ίσως κατά λάθος να ξαναδημοσιευτεί η ερώτησή μου:D :D Πριν 3 εβδομάδες που ήμουν διακοπές άρχισα να έχω συχνοουρία και μια πίεση χαμηλά στην κοιλιά.Δεν είχα πόνο ούτε τσούξιμο.Λογω...
    Καλησπέρα,χρειάζομαι τη γνώμη σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.Ίσως κατά λάθος να ξαναδημοσιευτεί η ερώτησή μου:D :D Πριν 3 εβδομάδες που ήμουν διακοπές άρχισα να έχω συχνοουρία και μια πίεση χαμηλά στην κοιλιά.Δεν είχα πόνο ούτε τσούξιμο.Λογω διακοπών πήρα αντιβίωση zinadol,επειδή 2 μέρες μετά δεν είδα διαφορά,πήγα στο κέντρο υγείας,μου κάνανε γενική ούρων αλλά ίσως λόγω αντιβίωσης δεν έδειξε κάτι,μου είπαν να πάρω selexid για 7 ημέρες.Όταν επέστρεψα επισκεύθηκα ουρολόγο,κάναμε υπέρηχο ουροδόχου κύστεως και δεν βρέθηκε κάτι,μου είπα απλά να συνεχίσω την αντιβίωση και να πίνω πολλά υγρά..Εννοείται ότι δεν υπήρχαν επαφές όλες αυτές τις μέρες,Για 5 μέρες μετά το τέλος της αντιβίωσης ήμουν μια χαρά,επαφές και πάλι δεν υπήρξαν και την Κυριακή άρχισαν πάλι τα συμπτώματα,κυρίως χαμηλά στην ουρήθρα μία ενόχληση και συχνοουρία και πάλι,την επομένη κάπως υποχώρησαν τα συμπτώματα αλλά υπάρχουν πότε πιο έντονα και πότε πιο ήπια.Ο ουρολόγος μου λέει πως πολλές γυναίκες μετά την αντιβίωση έχουν συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της ουρολοίμωξης χωρίς να υπάρχει όμως μικρόβιο(ξαναέκανα γενική και καλλιέργεια και βγήκαν αρνητικά).Πιστεύετε πως το θέμα μπορεί να είναι γυναικολογικό ?Να κάνω ίσως καλλιέργεια κολπικού υγρου ή κάποια άλλη εξέταση?Είναι ενοχλητικά τα συμπτώματα.Ευχαριστώ πολύ!
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Γιατρέ καλημέρα,σας ευχαριστώ ακόμη μία φορά για τις συμβουλές σας.Αρχικά ανακουφίστηκα με τη σαλπιγγογραφία,τουλάχιστον να ξέρουμε ότι από πλευράς σαλπιγγών είμαστε καλά!Από την άλλη πλευρά συμφωνώ μαζί σας ότι οι πολλές απόψεις δεν είναι και η...
    Γιατρέ καλημέρα,σας ευχαριστώ ακόμη μία φορά για τις συμβουλές σας.Αρχικά ανακουφίστηκα με τη σαλπιγγογραφία,τουλάχιστον να ξέρουμε ότι από πλευράς σαλπιγγών είμαστε καλά!Από την άλλη πλευρά συμφωνώ μαζί σας ότι οι πολλές απόψεις δεν είναι και η καλύτερη επιλογή,αλλά μπερδευτήκαμε πολύ,Δύο γιατροί με τελείως διαφορετκή διάγνωση..Η γυναικολόγος μου είναι κάπως χαλαρή,πιο πολύ την πιέζω εγώ με το να κάνω κάποιες εξετάσεις παρά εκείνη και στο μεταξύ ο καιρός περνάει.Θα συζητήσω μαζί της για το test που μου αναφέρετε,θα κρατήσω και θερμοδιάγραμμα και θα επικοινωνήσουμε πάλι.Ευχαριστώ!!
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Κε Ζησόπουλε επανέρχομαι με τα νεότερα και θέλω τη γνώμη σας. Αποφασίσαμε να πάρουμε μία δεύτερη γνώμη για το θέμα της κιρσολήλης.Επισκευθήκαμε δεύτερο ουρολόγο καθηγητή και μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο σύζυγος δεν έχει τίποτα,αιτιολόγησε...
    Κε Ζησόπουλε επανέρχομαι με τα νεότερα και θέλω τη γνώμη σας. Αποφασίσαμε να πάρουμε μία δεύτερη γνώμη για το θέμα της κιρσολήλης.Επισκευθήκαμε δεύτερο ουρολόγο καθηγητή και μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο σύζυγος δεν έχει τίποτα,αιτιολόγησε μάλιστα ότι θα πρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις, αν κατάλαβα σωστά, φλέβες με διάμετρο από 3 χιλ.και πάνω και ο σύζυγος έχει 2,8χιλ. Ασφαλώς μας είπε ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός σπερματοζωαρίων,οπότε καλό είναι να κόψει το κάπνισμα και να προσπαθήσουμε εντατικά κάποιους μήνες και μετά να επαναλάβουμε ένα ακόμη σπερμοδιάγραμμα. Εννοείται πως μπερδευτήκαμε πολύ οπότε αναγκαστικά θα ζητήσουμε και τρίτη γνώμη. Στο μεταξύ αποφάσισα και έκανα χθες υστεροσαλπιγγογραφία,όπου και σας παραθέτω το πόρισμα .'Οπως θα διαβάσετε αρχικά η μία σάλπιγγα δεν απεικονιζόταν και με έπιασε πανικός,με τη χρήση όμως της ένεσης φάνηκε λίγα λεπτά μετά.Η ακτινολόγος μου είπε ότι αυτό οφείλεται σε συσπάσεις της μήτρας και μου ανεφερε ότι κ αυτή είναι σε μεγάλο ποσοστό φυσιολογική,όταν τη ρώτησα με βάση την εμπειρία της τι ποσοστό εννοεί,μου είπε την αξιολογούμαι ως φυσιολογική.Περιμένω την απάντησή σας σχετικά με την εξέταση!Ευχαριστώ πολύ!!!
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Σας ευχαριστώ πολύ,θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας!! :)
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Δεν υπάρχουν δραστηριότητες εδώ.
Unable to load tooltip content.