default_mobilelogo
Φόρτωση καλύμματος ... Σύρετε το κάλυμμα για επανατοποθέτηση

Kassiopi

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση στο διαδίκτυο, 5χρόνια πριν
Καρφιτσωμένα στοιχεία
Πρόσφατες δραστηριότητες
  • Γεια σας,

    Πριν δύο μήνες έκανα το τεστ Παπ (και πλήρη γυναικολογικό έλεγχο) στο οποίο βγήκε οτι έχω μόνο μύκητες. Ενημέρωσα το γιατρό οτι είχα αιμορραγία μετά το σεξ και μου είπε οτι είναι λόγω των μύκητων. Πήρα μια θεραπεία με χάπια και κρέμα...
    Γεια σας,

    Πριν δύο μήνες έκανα το τεστ Παπ (και πλήρη γυναικολογικό έλεγχο) στο οποίο βγήκε οτι έχω μόνο μύκητες. Ενημέρωσα το γιατρό οτι είχα αιμορραγία μετά το σεξ και μου είπε οτι είναι λόγω των μύκητων. Πήρα μια θεραπεία με χάπια και κρέμα (και ο σύζυγός μου) αλλά συνεχίζω να αιμοραγώ κατά τη διάρκεια του σεξ σχεδόν κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή. Η αιμορραγία δεν είναι μεγάλη, απλά όταν σκουπίζομαι βλέπω αίμα το οποίο σταματάει μετά από λίγη ώρα και δε βγαίνει καν στο εσώρουχο. Τη τελευταία φορά ήρθα σε επαφή με το σύζυγό μου τρεις μέρες πριν αδιαθετήσω και πάλι έβγαλα αίμα κατά τη διάρκεια της διείσδυσης και μάλιστα θυμάμαι οτι ένιωθα τσούξιμο κατά τη διάρκεια της επαφής. Επιπλέον τις τελευταίες μέρες έχω πόνο χαμηλά στη κοιλιά κάθε μέρα. Έχοντας ακούσει για λανθασμένα Παπ τεστς έχω πανικοβληθεί οτι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό. Τι μπορεί να συμβαίνει?
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Η ανάρτηση είναι υπό εποπτεία
    Το στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
  • Καλώς ήρθες στο Gyn.gr μπορείτε να αφήσετε το ερώτημα σας στο Forum και θα σας απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Λόγο της φύσης της σελίδας μας και με τον τρόπο που προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε εσάς, έχουμε κάποιους κανόνες οι ερωτήσεις σας δεν εμφανίζονται αμέσως πρέπει να τις εγκρίνει κάποιος διαχειριστής όποτε μην τις στέλνετε πολλές φορές, οι τοίχοι είναι για γενική πληροφόρηση απαντάμε θέματα μόνο στο Forum!. ....Δώστε 5 λεπτά και διαβάστε τις οδηγίες στο κάτω μέρος της σελίδας .<<Χρήσιμες πληροφορίες>> να έχετε μια ωραία μέρα.Φιλικά o Admin!
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Η ανάρτηση είναι υπό εποπτεία
    Το στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
Δεν υπάρχουν ακόμη δραστηριότητες εδώ
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση περιεχομένου επεξήγησης εργαλείων.