default_mobilelogo
  Πέμπτη, 17 Μαϊος 2012
  1 Απαντήσεις
  1.7K διαβάστηκε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕ!
ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/5 ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ!ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 118.
ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΗΜΟΥΝ 4,5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑ!
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/5 ΑΠΕΒΑΛΑ!ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ!ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΗ.ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΑ ΠΟΝΑΓΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
 
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#24851
Αγαπητή Φίλη!
Οχι, δεν  συνεβη  λογω   βαρους... Ατυχώς  περιπου 10-20% των  κύησεων  αποβοαλονται  για  διαφορους, συνηθως αγνωστους  λογους, στο  πρωτο  τριμηνο... Θα ξαναμεινεις εγκυος και θα πας  καλα..
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!