default_mobilelogo
  Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010
  1 Απαντήσεις
  3.2K διαβάστηκε
καλημερα σας, ειμαι στην 23η εβδομαδα και χθες που εφαγα κρεας ειδα οτι απο μεσα σε καποιο σημειο ηταν κοκκινο σαν αιμα, εχω αγχωθει παρα πολυ, υπαρχει κινδυνος τοξοπλασματος??ποτε μπορω να κανω εξετασεις και αν υπαρχει κατι να φανει στο αιμα??μετα απο ποσες μερες μπορει να ανιχνευτει και με ποια εξεταση??απο τον φοβο μου μηπως κολλησω εχω κοψει σαλατες,φρουτα, κρεας τρωω ελαχιστα,οταν δω γατα αλλαζω δρομο, υπαρχει πιθανοτητα να εχω κολλησει η μηπως ειμαι υπερβολικη??σας ευχαριστω πολυ.
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#14609
Αγαπητή   Φίλη!
Σαφώς και  είσαι  υπερβολική!   Με το μετρο αυτό,   θα έπρεπε να  συνιστουμε  κάθε  ''τρεις  και   πέντε΄΄  -  και  οχι  μονον μια φορά -  να ελεγχθουν αντισώματα  για  τοξοπλασμωση (IGG- IGM)...Αυτό  φυσικά δεν το κάνουμε..Μπορει  φυσικά  να γινει  εκ  νεου, αν σε  καθησυχάζει..
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!