default_mobilelogo
  Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.4K διαβάστηκε
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ 4 ΟΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΞΕΣΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΕΓΙΝΕ.  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ.
ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ???????
[ ΕΔΩ ΚΑΙ 5-6 ΜΗΝΕΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 28 ΜΕΡΕΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 26 Ή 30 Ή 24 Ή 29. ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΑΙΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 6 ΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΙΜΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 4-5 ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ]
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΠΟΥ????
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#15281
Αγαπητη  Φίλη!
Για την μικροδιαταραχη  του  κυκλου σε  ότι αφορα τον  ρυθμό και την ένταση:  Δεν ακουγεται  για  σημαντικό συμπτωμα  και  εν πασει περιπτωσει  μπορει - μετά την διερευνηση  της βατοτητας σαλπιγγων  και της καταστσης  της ενδομητριας κοιλοτητας - να ρυθμιστειμεσα..
Το συγκεκριμένο προβλημα δνε θα  το απωσω  σε  συμπτωμα  ενδομητριωσης.. Αυτά που περασε, φτανουν...Θα  δουμε ...
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!