default_mobilelogo
  Τρίτη, 26 Απριλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2.7K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,

Εχω ένα πρόβλημα σχετικά με την καθυστέριση αυτού του κύκλου μου, Γενικότερα διανύω περιόδους με καθυστέρηση και τους τελευταίους 3  μήνες ο κύκλος μου είναι 32-35 μέρες. Αυτό το μήνα, στισ 28 μέρες που θα περίμενα να αδιαθετίσω έωιωθα πόνους και παρουσίασα για 1-2 μέρες αρχικα λίγες σταγόνες αίμα και μετά καφέ υγρά τα οποία και σταμάτησαν. Εκανα ένα τεστ στις 35 μέρες και άλλο ένα στις 39 μέρες και τα δύο αρνητικά. Επειδή μένω στην επαρχεία πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι μάλλον είναι ορμονικής αιτιολογίας και να μην ανυσηχώ.

Παρόλα αυτά δεν νιώθω κανένα συμπτωμα περιόδου ουτε καν πρίξιμο..Να σημειώσω ότι η τελευταίες μου επαφέσ (πάντα με προφυαλκτικό) ήταν στις 8-9 μέρες του κύλου.

Υπάρχει περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη ή απλα να φανταστω ότι είναι ορμονικο?

Ευχαριστώ
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#18648
Αγαπητή φίλη.
Από την περιγραφή σου, τα αποτελέσματα από τα τεστ κυήσεως είναι αξιόπιστα, άρα δεν υπάρχει εγκυμοσύνη.
Ίσως, οι σταγόνες που είδες να ήταν η περίοδός σου για αυτόν το μήνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένεις μέχρι το Σαββατοκύριακο και αν δεν έρθει κανονική περίοδος, ας σε δει, υπερηχογραφικά, ο γιατρός σου.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!