default_mobilelogo
  Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011
  1 Απαντήσεις
  3.8K διαβάστηκε
καλημερα σας!ειμαι 26 ετων και στο παρελθον μου ειχα μια παλλινδρομη κυηση , 1 εξωσωματικη  και 2 σπερματεγχυσεις απο τις οποιες δεν πετυχε ουτε μια!
τωρα ειμαι εγκυος στην 4η εβδομαδα εκανα καλλειεργεια κολπικου υγρου και βγηκα θετικη στο ουρεοπλασμα και χλαμιδια!πηρα μια μερα zithromax και 2 μερες amoxil , την δευτερη μερα ειδα ομως λιγο ροζ αιμα και φοβηθηκα πολυ γιατι θυμηθηκα την πρωτη κυηση πηγα στον γιατρο και θα σταματησω την αντιβιωση. ομως δεν σας κρυβω οτι ανησυχω αρκτετα!δεν ξερω τι να κανω νομιζω ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι απο την μια φοβηθηκα με την αντιβιωση και απο την αλλη φοβαμαι την περιπτωση για αποβολη απο το ουρεοπλασμα και τα χλαμυδια!εχω πολλες πιθανοτητες να κανω αποβολη εφοσον σταματησα την αντιβιωση και συνεχιζει ο ιος να υπαρχει? να σας πω οτι κανω ενεσεις innohep παιρνω μιση ασπιρηνη παιδικη , filicine , eviol ,utrogestan και crinone.
θα ηταν πολυτιμη η γνωμη σας!σας ευχαριστω!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#20535
Αγαπητή  Φίλη!
Ηδη  και μ' αυτά   που πηρες (Zithromax)  νομίζω  οτο  το θεμα  θα εχει διευθετηθεί...
Ακομη:   Η  αιτιολογια της  αποβολής  ή της παλίνδρομης  εγκυμοσύνης  - στην ουσία   το ιδιο ειναι  -  εχουν  μια πολυσχιιδη  αιτιολογια .  Το  ureaplasma ενοχοποιειται  τα τελευταια  χρόνια,  όπως εξ  'άλλου ολες οι  μικροβιακης αιτιολογιας   κολπιτιδες...
Να τονίσω:  Δεν υπάρχει  σκετη  κολπιτις  εξ  ουρεαπλασματος.!  . Το  ureaplasma  υπάρχει στο κολπο  οταν  υφισταται  μικροβιακη διαταραχη  της  κολπικης χλωριδας...Το βρισκουμε, δηλ.  μαζι με άλλους μικροοργανισμούς.. 
Δεν ενοχοποιειται  για τοσο  μικρες αποβολες...  Οπως  ολες  οι  κολπιτιδες, γινονται   μετά την 13-15η εβδομαδα   στατιστικα   πιο επικινδυνες..Ως τοτε   όμως θα εχεi γινει και θεραπεια..
Για την ωρα  θα  κανεις  αυτό  που θα σου  υποδειξει ο γιατρίος  σου  και θα δουμε..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!