default_mobilelogo
  Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
Καλησπέρα,
έχω ένα μωράκι 7 μηνών  και αναγκάστηκα τώρα λόγω κάποιας αντιβίωσης να διακόψω το θηλασμό. Βγάζω γάλα με το θήλαστρο για να μην κοπεί και να μπορέσω να επανέλθω. Σχεδιάζουμε όμως με το σύζυγό μου να προσπαθήσουμε για αδερφάκι άμεσα. Ο γιατρός μου , μου έχει πει ότι απαγορεύεται ο θηλασμός κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης λόγω συσπάσεων. Δεν ξέρω λοιπόν τι να κάνω , να συνεχίσω το θηλασμό μετά την αντιβίωση και όταν μείνω έγκυος να το σταματήσω πάλι? Μήπως αυτό το πισωγύρισμα κάνει κακό στο παιδί μου?
Είναι ρητά απαγορευμένος ο θηλασμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ?
ευχαριστώ πολύ , καλές γιορτές!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#22696
Αγαπητή φίλη.
Μπορείς να συνεχίσεις το θηλασμό κανονικά και όταν βρεθείς με θετικό τεστ κυήσεως, τον διακόπτεις.
Αυτό είναι το σωστό και για να ευεργετηθεί το μωράκι σου από το μητρικό γάλα και για να μην έχεις πρόβλημα στην εξέλιξη μιας νέας εγκυμοσύνης.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ. 

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!