default_mobilelogo
  Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Είμαι 28 ετών και τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρούμε "μάλλον" με μυκητιάσεις... Και λέω μάλλον, γιατί ενώ έχουν την εικόνα μυκητιάσεων η καλλιέργεια βγαίνει αρνητική. Είδα στο site στις απαντήσεις σας ότι είναι καλό να γίνεται μικροσκοπική εξέταση νωπού παρασκευάσματος. Αυτό μπορώ να το ζητήσω σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό εργαστήριο? Στα τελευταία αποτελέσματα που πήρα έγραφε "άμεσο παρασκεύασμα" αρνητικό και καλλιέργεια κολπικού για κοινά αρνητική. Με τον όρο άμεσο παρασκεύασμα αυτό εννοούσε? 
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#25432
Αγαπητή Φίλη!
Ναι , αυτό εννοούσε...
Βεβαια,  δεν περιγράφεται   τίποτε άλλο (σαπροφυτα , κοκκοι,  τριχομοναδες  κ,.α,) 
Πρέπει  να πουμε,  ότι  όταν η γυναίκα εχει  συμπτωματολογια κολπίτιδας  και  εμείς  δεν της βρισκουμε τιποτε, τοτε αυτά προερχονται  9 στα 10   από  μία  μυκητίαση  που δεν  διαγνωστηκε . !  
Η  χορηγηση μιας θεραπείας με  ενα μυκητοκτόνο  κολπικώς για  3  ημέρες,  θα δώσει εντυπωσιακή βελτίωση...
Αν αυτό  δεν  συμβει, κατι δεν παει καλά  με την εξεταση.....
Φιλικά
Π.Ζ
 

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!