default_mobilelogo
  Κυριακή, 06 Απριλίου 2014
  1 Απαντήσεις
  2.9K διαβάστηκε
 
Καλησπέρα, είμαι 32 ετών και πριν από 1,5 μήνα ο γιατρός μου διέγνωσε μύκητες στον κόλπο. Πήρα ένα υπόθετο lomexin 600mg και έκανα πλύσεις με σοδόνερο και παροδικά τα συμπτώματα υποχώρησαν.
Μετά από λίγες ημέρες είχα πάλι φαγούρα και απευθύνθηκα σε δερματολόγο ο οποίος μου συνέστησε την κρέμα fosemyk.
Δεν υπήρξε αντίδραση στη θεραπεία οπότε επικοινώνησα εκ νέου με τον γυναικολόγο ο οποίος μου συνέστησε 3 υπόθετα lomexin 200mg, χάπια sporizole 100mg (2 την ημέρα), κρέμα flenazole (2 φορές την ημέρα) και να συνεχίσω τις πλύσεις με σοδόνερο.
Μετά από 1 εβδομάδα, εξακολουθώ να έχω φαγούρα. Σε επικοινωνία με τον γυναικολόγο, μου ανέφερε ότι μετά την αγωγή οι μύκητες θα πρέπει να έχουν φύγει εσωτερικά και ότι η φαγούρα προκαλείται εξωτερικά και οφείλεται σε νευροδερματίτιδα και συνέστησε την κρέμα propiogenta και να συνεχίσω τις πλύσεις με σοδόνερο.
Να σημειώσω ότι έχω προσβληθεί από HPV και έχω προβεί 2 φορές σε LOOP , το 2010 και το 2012. Το τελευταίο ΠΑΠ πριν από 1,5 μήνα ήταν αρνητικό.
 
Θα ήθελα την άποψή σας πάνω στο θέμα.
Υπάρχει περίπτωση λανθασμένης διάγνωσης και τι θα πρέπει να αναζητήσω;
 
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#34132
Αγαπητή φίλη. Μπορείς να περιμένεις την επόμενη περίοδο και μετά να κάνεις μία καλλιέργεια κολπικού υγρού, σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο, για να έχουμε τη διάγνωση. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!