default_mobilelogo
  Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016
  1 Απαντήσεις
  1K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την πολύτιμη προσπάθεια που προσφέρετε! Είμαι 30 ετών και μετά από φυσιολογική προσπάθεια 5 μηνών έμεινα έγκυος τον Ιανουάριο αλλά δυστυχώς στην 5τη με 6τη εβδομάδα διαπιστώθηκε εξωμήτριος κύηση και έκανα λαπαροσκόπηση και απόξεση χωρίς ευτυχώς να χάσω κάποια σάλπιγγα.Από τις 4/2/16 όπου και έκανα την επέμβαση έως τώρα έχω αίμα,άλλες φορές με λιγότερη και άλλες φόρες με περισσότερη ροή. Και σε καθημερινή βάση πόνος στο παχύ έντερο πρίν και κατά την διάρκεια της εκκένωσης. Είναι όλα αυτά φυσιολογικά? Συγγνώμη αν σας κούρασα! 
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#40451
Αγαπητη   Φίλη! Δεν γνωριζω τι ακριβώς εγινε και γιατί διενεργηθηκε  και αποξεση  και επιπλεον τι βρεθηκε στην ιστολογικη εξεταση  (τοσο της εξωμητριου, οσο και  και στο υλιικο της αποξεσης).  Δεν ειναι βεβαια ασυνηθιστο  να εμφανιστει  για καποιος  μερες κάποια αιμορροια,   αλλα οταν αυτή  συνεχιζεται  περαν του  20ημερου  και υφιστανται ενοχληματα οπως τα  περιγραφεις,   ειναι   σκοπιμο  να σε δει  και παλι ο  γυναικολογος  από κοντά.  Φιλικά Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!