default_mobilelogo
  Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018
  1 Απαντήσεις
  581 διαβάστηκε
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!

Είμαι 38 χρόνων και ο συζυγος 43. Μετά από 7 μήνες ελεύθερων επαφών, προέκυψε εξωμήτρια εγκυμοσύνη και αφαιρέθηκε η αριστερή σάλπιγγα. Η ωορρηξια πραγματοποιείται γύρω στη 15η ημερα με βάση το θερμοδιαγραμμα που κάνω κάθε μήνα. Έχω υπερθερικη φάση πάνω από 11μερες. Το σπερμοδιαγραμμα είναι πολύ καλό!
Ο γιατρός μου πρότεινε προληπτικά να παίρνω σαλοσπιρη παρόλο που οι δείκτες θρομβοφιλιας βγήκαν φυσιολογικοί.
Τώρα βρίσκομαι στην 23η μερα του κύκλου και η θερμοκρασία δεν έχει ακόμη αυξηθεί ενώ εγώ ένιωσα ότι η ωορρηξια πρέπει να έγινε την 15η μέρα..
Υπάρχει περίπτωση το σαλοσπιρ που παίρνω κάθε βράδυ να επηρεάζει την πρωινή θερμοκρασία μιας και πρόκειται για χάπι αναλγητικο και αντιπυρετικο;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#46952
Για χαμηλής δοσολογίας ασπιρίνη πρόκειται. Συνέχισε την μέτρηση σου και βλέπουμε. ..Δεν έτυχε να δω ποτέ ΄΄πρόβλημα΄΄. Λογικά, αν κάτι επηρεάζει θα έπρεπε και οι πρώτες μετρήσεις να είναι χαμηλές. Ατυχώς δεν έχουμε συγκριτικό προηγούμενο 'διάγραμμα' το να επηρεάζει μόνον την β΄φάση κι όχι την πρώτη, δεν το πιστεύω.. η πορεία θα δείξει., Ξαναμιλάμε.
Φιλικά
Π.Ζ:) :)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!